Nederlands Noors

Nieuws

De laatste berichten over electrosmog, electrostress en elektromagnetische straling willen we hier regelmatig plaatsen. Heeft u zelf interessante berichten dan ontvangen we die graag via info@electrosense.nl.

Veel nieuws kunt u ook vinden op:
www.stichtingehs.nl
www.stopumts.nl

ElectroSense meet radioactieve straling
ElectroSense is gespecialiseerd in het meten van electromagnetische velden. Sinds kort kan ook de radioactieve straling door ons gemeten worden.
Lees meer...
Seletun Scientific Statement: World Health urgently needs lower EMF standards
Een groep wetenschappers onder leiding van Olle Johansson waarschuwt dat de huidige standaarden voor elektromagnetische velden een groot gevaar vormen voor de gezondheid van de bevolking, met kinderen en ongeborenen als zeer kwetsbare groep.
Lees meer...
Hoe vatbaar zijn genen voor straling van mobiele telefoons?
In deze brochure van de Competence Initiative for the Protection of Humanity, Environment and Democracy leggen Prof. F. Adlkofer, Prof. I.Y. Belyaev, en V.M. Shiroff in hun artikelen uit wat er reeds bekend is over de biologische effecten van draadloze communicatietechnologie in de internationale literatuur.
Lees meer...
Electrosmog veroorzaakt DNA-breuken
Professor Mosgöller, Hoogleraar aan de Medische Universiteit te Wenen, publiceerde een samenvatting van wetenschappelijke onderzoeksresultaten betreffende de gentoxiteit van straling.
Lees meer...
Oostenrijkse schoolinspectie start voorlichtingscampagne elektrosmog
De landelijke schoolinspectie van Oostenrijk start een voorlichtingscampagne voor ouders van schoolgaande kinderen. De inspectie wil de ouders informeren over elektrosmog en de gevolgen hiervan voor de gezondheid van hun kinderen.
Lees meer...
Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende