Nederlands Noors

Nieuws

De laatste berichten over electrosmog, electrostress en elektromagnetische straling willen we hier regelmatig plaatsen. Heeft u zelf interessante berichten dan ontvangen we die graag via info@electrosense.nl.

Veel nieuws kunt u ook vinden op:
www.stichtingehs.nl
www.stopumts.nl

Oostenrijkse verzekeringsmaatschappij neemt stelling tegen draadloze technologie
In Oostenrijk heeft de verzekeringsmaatschappij AUVA in een rapport van 175 pagina's de vloer aangeveegd met de stelling dat draadloze technologie├źn onschadelijk zouden zijn.
Lees meer...
Bomen hebben last van elektromagnetische straling
Elektromagnetische straling heeft een negatief effect op de gezondheid van bomen. Dit blijkt uit recent onderzoek van onder meer de TU Delft, TNO en de TU Wageningen in opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn.
Lees meer...
WIFI veroorzaakt hartritmestoornissen bij kinderen
Het Canadese nieuwsprogramma Global News 16:9 had een item over de effecten van WIFI op kinderen. 16:9 interviewt kinderen en hun ouders, waarbij duidelijk wordt dat de kinderen klachten hebben zoals misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn, wazig zien en hartritmestoornissen wanneer ze op school zijn.
Lees meer...
Europese Milieu Agentschap (EEA) vraagt om toepassen voorzorgsprincipe
Professor Jacqueline McGlade, directeur van het Europese Milieu Agentschap (EEA) "Er is genoeg reden om aan te nemen dat de huidige stralingslimieten onvoldoende zijn om de volksgezondheid te garanderen.''
Lees meer...
Eurobarometer EM-velden EU commisie
Uit deze enquete van de EU commisie onder 27.000 EU-burgers blijkt 76% zich zorgen te maken over de gezondheidseffecten van GSM en UMTS zendmasten. 65 % van de EU burgers is niet tevreden over de voorlichting vanuit de overheid over de risico's.
Lees meer...
Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende